Author Archives: moderator

Migdolinis pyragas su aguonomis

Šis pyragas išsiskiria sodriu migdolinių skoniu, pagardintu apelsinų natomis. Tokį stebuklą padaro tik „MonAmi“ meistrų rankos. Tai mūsų originalus kūrinys, kuriame dera migdolai, apelsinai, pieninis šokoladas. Ragaukite su tamsiai skrudinta kava – pajusti daugybę nuostabių poskonių.

 

Virtiniai su baravykais

Nuo pradžios iki pat pabaigos virtinukus gaminame kaip namuose ir tik rankomis. Jei bent kartą bandėte juos gaminti patys – puikiai žinote, kiek užtrunka kiekvieną virtinuką susukti į žavų pusmėnuliuką. Virtinukai su mūsų miškų karaliais – baravykais žavi aromatingu ryškiu skoniu. Nepamirškite, kad šie virtinukai – taip pat labai puikus patiekalas ir šv. Kūčių stalui!

Virtiniai su bulvėmis ir šonine

Virtiniai su bulvėmis ir šonine patiks išsiilgusiems lietuviško skonio. Šis nestandartinis derinys verdant išsiskleidžia kepintos šoninės natomis, o bulvė maloniai nuteikia gomurį viliodama gardžiuotis vis nauju kąsniu. Šie virtiniai – vienas įdomiausių patiekalų Jūsų virtuvėje. Pabandykite!

Koldūnai su kalakutiena su grietinėle

Švelnūs kokybiški koldūnai su kalakutiena ir grietinėle mėgiami tiek vaikų tiek švelnų skonį pripažįstančių gurmanų. Net 60 proc. įdaro ir 40 proc. plonytės tešlos! Tik sukant kraščiukus rankomis, koldūnus galima pagaminti tokius kruopščius, kurių kiekvienas kiek skirtingas forma ir nuostabus savo skoniu!

Koldūnai su kalakutiena

Gamindami koldūnus daugiausiai dėmesio skiriame įdarui, mėsą perkame iš Lietuvos ūkių bei malame patys. Šie koldūnai su kalakutiena patiks mėgstantiems minkštesnę mėsą bei švelnesnį skonį, primenantį gurmanišką patiekalą. Linkime skanių potyrių!

Koldūnai su antiena ir daržovėmis

Kartais juk norisi, kad virtuvėje įvyktų stebuklas – tik spragteli pirštais ir skanūs, sveiki ir maistingi pietūs garuoja ant stalo! Koldūnai su antiena ir daržovėmis gali būti šiuo paslapties rakteliu.  Prabangius pietus paruošite akimirksniu bei tapsite šeimos vakaro karaliene!

Koldūnai su jautiena ir rūkyta šonine

Netikėtai užklupo svečiai ir nėra laiko sukiotis virtuvėje – išeitis paprasta, vos per kelias minutes paruošiami mūsų rankų darbo  koldūnai su jautiena bei ūkininko rūkyta šonine! O gaminome juos lyg namuose –  mėsą įdarui sumalėme patys, rankomis kočiojame tešlą ir sukome virtinių kraštelius. Niekas net nepastebės, kad gaminote ne Jūs!

Tradiciniai koldūnai

Net ir labiausiai išalkusi šeima akimirksniu taps soti! Tradicinių koldūnų su kiauliena įdarui mėsą atrinkome iš besirūpinančių kokybe lietuviškų ūkių, patys ją paruošėme, nes norime, kad ragautumėte tik pačios aukščiausios kokybės koldūnus. Tešlos dėjome kiek galima mažiau, kad mėgautumėtės sodriu įdaro skoniu ir sočiai pavalgytumėte! Skanaus!

Bandelė „Brioche“

Nepaprastai purios ir lengvos tradicinės prancūziškos bandelės, kepamos be pieno ir vandens su daug daug tikro sviesto ir ant kraiko laikomų vištų kiaušiniais.

Saulėgrąžų pusrytinė duona

Ši duona yra nepaprastai švelnaus skonio, puri, aromatinga ir nepaprastai maistinga, nes duoną papildo avižų dribsniai bei saulėgrąžos, kurie užtikrins tikrą energijos pliūpsnį visai dienai, o pusryčių stalas pakvips ypatingu aromatu dėl natūralaus lietuviško medaus. O koks skonis šią duoną paskrudinus!! Ji tikrai gali tapti kiekvienų namų tradicine pusryčių duona!