ir legendinių
tortų namai
![Background Image](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/ANTRA_dalis_016_600x400.jpg)
Pagaminta iš šviežiausių ingredientų
Alyvuogių aliejus
Ypač tyras alyvuogių aliejus iš namų ūkio Graikijoje. Ar žinojote, kad pats geriausias aliejus yra tas, kuris išspaustas nepraėjus 24 valandoms nuo alyvuogių nuskynimo.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_11-1-1024x544.jpg)
Druska
Druska druskai nelygi. „Fleur De Sel“ – rankomis rinkta ir neapdorota Atlanto vandenyno druska, kurią vertina visų pasaulio virtuvių šefai. Šioje druskoje ypač daug mineralų ir mikroelementų.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/04/druska-1024x543.png)
Džiovinti pomidorai
Prancūzų romantiškai vadinami meilės obuoliais (pommed` amour). Prinokę sodrūs pomidorai išdžiovinami kaitriuose saulės spinduliuose. Be jų neįsivaizduojama itališka virtuvė.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_15-1-1024x544.jpg)
Kiaušiniai
Mes neprisidedame prie didelių paukštynų narvuose laikomų vištų kančių: esame tvirtai apsisprendę ir jau 12 metų naudojame tik ant kraiko laikomų ir laisvai lakstančių – „laimingų“ vištų kiaušinius.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_1-1024x544.jpg)
Kietasis sūris
Italijos Parma celėse brandintas kietasis sūris. Jis vienintelis neišsilydo kepant tokioje aukštoje temperatūroje grissini lazdeles. Jas kremtant pajusite mažyčius sūrio kristalus.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_9-1-1024x544.jpg)
Medus
Tik lietuviškas ūkininko medus. Laikydamiesi senovinio recepto jo dedame į naminę duoną. Mums siūlė naudoti žymiai pigesnį – kinišką medų, tačiau ištyrę maisto tyrimų laboratorijoje pamatėme, kad jame labai daug cukraus, o kokybė nė iš tolo negali prilygti lietuviškam medui.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/04/medus-1024x543.png)
Miltai
Natūraliems kepiniams turi būti naudojami tik aukščiausios rūšies miltai. Subrandinti, todėl visada nepriekaištingos kokybės. Mūsų malūnininkai juos atrenka specialiai mums.
Nepatikėsite, jie grūdus mala lėtai – su akmeninėmis girnomis, nes tokiuose miltuose lieka daugiau skaidulinių medžiagų.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_5-1-1024x544.jpg)
Pesto
Pikantiškas šviežių bazilikų padažas, pagamintas pagal seną tradicinį itališką receptą. Naudojame jį kepdami Viduržemio jūros skanėstus.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_14-2-1024x544.jpg)
Pienas
Esame girdėję apie kepėjus, kurie vietoje pieno naudoja vandenį – sako, taip pigiau. Pamėginkite iškepti skanėstą vien iš miltų ir vandens. O tada pasakykite, ar skanu. Mums – ne. Todėl į maišyklę pilame tik šviežią pieną.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_3-2-1024x544.jpg)
Prieskoniai
Nenaudojame prieskonių mišinių, kuriuose dažnai slepiasi skonį gerinančios paslėptos cheminės medžiagos. Iš lentynos imame tik - raudonėlį, kalendra, kmynus, cinamoną.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/1288022-1024x682.jpg)
Sėklos
Linų sėmenys, sezamai, saulėgrąžos, moliūgų sėklos. Beriame jų negailėdami – juk tai natūralių mineralų ir vitaminų šaltinis.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_12-1-1024x544.jpg)
Sviestas
Tik tikras. Be aukščiausios kokybės geltono, pieva kvepiančio sviesto neiškepsi tikro prancūziško kruasano. O kvapas? Iš karto atpažinsite skanėstą, kuris iškeptas su sviestu. Neįsivaizduojame, kam kepant namuose reikia naudoti margariną?
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_2-1024x544.jpg)
Varškė
Visiškai natūrali 9 % riebumo lietuviška varškė. Be puriklių ir krakmolo. Mes žinome paslaptį, kaip išlaikyti ją purią ir nesusmegusią be visokių „miltelių“ – tereikia noro ir trupučio pastangų
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_4-2-1024x544.jpg)
Vyšnios
Tikra vyšnių uogienė, natūrali, be konservantų. Todėl kartais gali pasitaikyti kauliukų.
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2023/03/slide_2_foto_13-1024x544.jpg)
Meniu
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/10/Pinacolada-be-padeklo-be-fono-500x500.png)
Tortai
Mūsų Tortų kolekcija yra ypatingai išieškota. Kiekvienas tortas kuriamas ilgai, skoniai derinami ir styguojami tol, kol pasiekiame absoliučią harmoniją.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/eksperimentas-500x500.png)
Pyragai
Kurdami pyragų kolekciją, galvojome apie pačią gardžiausią jų versiją, kokia tik gali būti, todėl „paruoštukų“ čia nėra. Tešlos ar įdarų ruošimui nestokojame nei laiko, nei resursų ir viską stengiamės paruošti patys.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/240327_011_1-500x500.png)
Skanėstai
Kepame taip, kaip geriausiose pasaulyje boulangerie, išsaugodami šimtametes tradicijas ir naudodami tik aukščiausios kokybės ingredientus.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/Kibinas-be-fono-500x500.png)
Užkandžiai
Tradiciniai vakarėlių užkandžiai - sūris, alyvuogės, vynuogės - gerokai pabodę. Visai kas kita - kišas (Quiche), prancūzų vietuvės dalis. Šiandien populiarus visame pasaulyje ir žinomas kaip vakarėlių užkandis.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/Spelta-miltu-duona-su-kanapiu-seklomis-be-fono-1-500x500.png)
Duona
Tegul jūsų namuose kvepės tik šviežutėlė duona, kiekvieną dieną vis nauja, tol kol atrasite savo vienintelės ir mėgstamiausios duonos skonį. Taip, taip, tos vienintelės!![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/SAusainiai-be-fono-500x500.png)
Sausainiai
Dažnai klientai klausia, kokia mūsų sausainėlių paslaptis? Labai paprasta - tikras, kokybiškas sviestas, kurio aromato bei skonių natos yra nepakartojamos.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/saldainiai-be-fono-e1727770239413-500x500.png)
Saldainiai
Rankų darbo saldainiai puikiai nupasakoja kiek daug meilės, darbo ir kuopštumo sudėjome į kiekvieną saldainį, jų tobulą skonį ir nepriekaištingą išvaizdą.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/Seklu-traskiai-be-fono-500x500.png)
Traškučiai
Traškučių kolekcijoje puikuojasi visa įvairovė traškių duonos lazdelių, bruschetų bei sėklų traškių, kurie ne tik tiks kaip greitas užkandis, tačiau praturtins jūsų šventinį stalą.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/Uztepele-su-tunu-ir-dziovintais-poidorais-be-fono-500x500.png)
Užtepėlės ir padažai
Gurmaniškų skonių užtepėlių kolekcija, kuri ne tik padės paruošti greitus pusryčius, tačiau ir palengvins dalią netikėtai sulaukus svečių.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/Tradiciniai-1-be-fono-500x500.png)
Koldūnai ir virtiniai
Mažiau tešlos, daugiau įdaro! Aukščiausios kokybės rinktiniai įdarai bei plonytė, rankomis minkyta ir kočiota tešla, iš aukščiausios rūšies miltų bei ne narvuose auginamų vištų kiaušinių.![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/Pistacinis-ledu-tortas-be-fono-500x500.png)
Ledai ir ledų tortai
Skoniai, kuriuos gali tik įsivaizduoti, bet dar niekur neteko ragauti… Mūsų meistrai sukūrė nepaprastai sodraus skonio, puikios sudėties ledus, kuriuos saldiname natūraliu lietuvišku medumi!![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/Screenshot-2024-10-03-083846-500x368.png)
Dovanų kortelė
Daugkartinio atsiskaitymo dovanų kortelė, kuria galima atsiskaityti visose fizinėse „MonAmi" parduotuvėse, kol bus išnaudota kortelėje esanti suma. Tai puiki dovana!![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/uzkandis-be-fono-500x500.png)
Vieno kąsnio užkandžiai
Vieno kąsnio užkandžiai estetiški, lyg meno kūriniai, kuriuose rasite daug meilės, kruopštumo bei išskirtinio dėmesio jų detalėms, o jų skonių derinys tiesiog stulbinantis!![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/desertas-be-fono-500x500.png)
Mini šventiniai desertai
Šventiniai desertai, kuriuose rasite daug meilės, kruopštumo bei išskirtinio dėmesio jų detalėms, o jų skonių derinys tiesiog stulbinantis!Susikurkite savo svajonių kepinį
- Pagaminsime 1:1 pagal jūsų norimą išvaizdą
- Pasirinkite mėgstamiausią skonį net
iš 30 derinių - Kiek daugiausiai torto galite suvalgyti?
Kepinio dydį sprendžiate tik jūs!
![](https://monami.lt/wp-content/uploads/2024/09/z-1.jpg)