Avietinis ekleras

Prancūziškos plikytos tešlos skanėstas su traškia kepurėle ir avietiniu kremu

~85 g.
Energinė vertė 100 g.: 377 kcal/1571 kJ.
3,39 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: : grietinėlė, spelta miltai, cukrus, ne narvuose,ant kraiko auginamų vištų kiaušiniaisviestas, aviečių tyrė (8%) (aviečių tyrė 90%, cukrus ), pienas, vanduo, šokoladas baltas (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), jūros druska, liofilizuotos avietės.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 26,84 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  15,37 g.), angliavandeniai – 28,94 g. (iš kurių cukrų – 17,38 g.), skaidulinės medžiagos – 1,03 g., baltymai – 5,07 g., druska – 0,36 g.

Pasirinkti dizainą