Focaccia su vytintu kumpiu ir rukola

Ši focaccia yra tikro pietietiško skonio puokštė, kurioje dera subtiliai vytintas kiaulienos kumpis,feta  sūris,marinuoti kaparėliai, daug sūrio ir mūsų pačių gaminamas firminis padažas.

~ 0.190 kg
Energinė vertė 100 g: 839 kJ/ 199 kcal.
4,29 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: pomidorai, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, sūris (pienas, druska, konservantas kalio nitratas, raugas, mikrobiologinis fermentas, dažiklis beta karotenas), vytintas kiaulienos kumpis (iki 8%) (kiaulienos kumpis, druska, dekstrozė, antioksidantas natrio askorbatas, konservantai natrio nitritas, kalio nitritas), feta tipo sūris (pasterizuotas pienas, raugas, druska, konservantas kalio sorbatas), svogūnai, porai, kietasis sūris (pienas, druska, raugas, mikrobiologinis fermentas), marinuoti kaparėliai (kaprėliai, vanduo, actas, druska), alyvuogių aliejus, rudasis cukrus, jūros druska, česnakai, mielės, raudonėlis.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g:  riebalai –  7,0 g (sočiųjų riebalų rūgščių –  3,62 g), angliavandeniai – 22,48 g (iš kurių cukrų – 2,02 g), skaidulinės medžiagos – 1,63 g, baltymai – 10,89 g., druska – 0,89 g.

Pasirinkti dizainą