Kibinaitis su aviena

Sviestinės tešlos užkandis, įdarytas sultinga, smulkiai kapota aviena. Tradicinės karaimų virtuvės įkvėptas kepinys pasižymi trapia, burnoje tirpstančia tešla ir turtingu, aromatingu įdaru. Aviena pagardinta prieskoniais, kurie išryškina natūralų mėsos skonį, o kiekvienas kąsnis primena tikrą kibinų klasiką.

~122g
Energinė vertė 100 g.: 1697 kJ/ 408 kcal.
3,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: aviena (41 %), aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, sviestas, svogūnai, grietinė, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, alyvuogių aliejus, druska, sezamo sėklos, pipirai.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  angliavandeniai – 21,80 g. (iš kurių cukrų – 1,27 g.), riebalai –  30,94 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  14,95 g.), baltymai – 10,11 g., skaidulinės medžiagos – 1,26 g., druska –  1,04 g.

Pasirinkti dizainą