Koldūnai su grietinėle ir kalakutiena

Švelnaus skonio koldūnai su kalakutiena ir grietinėle mėgiami tiek vaikų, tiek švelnų skonį pripažįstančių gurmanų. Net 60 proc. įdaro ir 40 proc. plonytės tešlos! Tik sukant krasčiukus rankomis, koldūnus galima pagaminti tokius kruopščius, kurių kiekvienas skirtingos formos.

∼ 0,400 kg
Energinė vertė 100 g.: 933 kJ/ 222 kcal
8,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: kalakutienos įdaras 60 % (kalakutienos krūtinėlė 77 %, grietinėlė 14 %, svogūnai, kalakutienos sultinys (geriamasis vanduo, kalakutiena, morkos, svogūnai, sviestas, druska, pipirai), lydytas sviestas Golden ghee (100 % saldžios grietinėlės sviestas), petražolės, jūros druska, pipirai), tešla 40 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo,  ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, nerafinuotas pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus, jūros druska).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  angliavandeniai – 21,43 g. (iš kurių cukrų – 0,65 g.), riebalai – 8,26 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  2,98 g.), baltymai – 15,02 g., skaidulinės medžiagos – 1,05 g., druska –  0,77 g.

Pasirinkti dizainą