Koldūnai su jautiena ir rūkyta šonine

Netikėtai užklupo svečiai ir nėra laiko sukiotis virtuvėje - išeitis paprasta, vos per kelias minutes paruošiami mūsų rankų darbo koldūnai su jautiena bei ūkininkų rūkyta šonine. O gaminome juos lyg namuose - mėsą įdarui sumalėme patys, rankomis kočiojame tešlą ir sukome koldūnų kraštelius.

∼ 0,400 kg
Energinė vertė 100 g.: 1212 kJ/ 290 kcal
9,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: jautienos įdaras 60 % (jautienos krūtinėlė 55 %, kiaulienos šoninė 28 % (kiauliena, druska, pipirai, česnakai, lauro lapai), jautienos sultinys (vanduo, jautiena, morkos, svogūnai, jūros druska, petražolės, pipirai), svogūnai,  lydytas sviestas Golden ghee (100 % saldžios grietinėlės sviestas), druska, pipirai), tešla 40 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo,  ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, nerafinuotas pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus, jūros druska).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  angliavandeniai – 21,15 g. (iš kurių cukrų – 0,48 g.), riebalai –  18,36 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  6,76 g.), baltymai – 9,72 g., skaidulinės medžiagos – 1,04 g., druska –  1,18 g.

Pasirinkti dizainą