Koldūnai su kalakutiena

Gamindami koldūnus daugiausiai dėmesio skiriame įdarui, mėsą perkame iš Lietuvos ūkių bei malame patys. Šie koldūnai su kalakutiena patiks mėgstantiems minkštesnę mėsą bei švelnesnį skonį, primenantį gurmanišką patiekalą. Linkime skanių potyrių!

∼ 0,400 kg
Energinė vertė 100 g.: 928 kJ/ 221 kcal
8,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: kalakutienos įdaras 60 % (kalakutienos šlaunelių mėsa 80 %, kalakutienos sultinys (geriamasis vanduo, kalakutiena, morkos, svogūnai, sviestas, jūros druska, pipirai), kiaulienos šoninė  (kiauliena, druska, pipirai, česnakai, lauro lapai), svogūnai, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, petražolės, jūros druska, pipirai), tešla 40 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, nerafinuotas pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus, jūros druska).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

 Maistinė vertė 100 g.:  angliavandeniai – 20,98 g. (iš kurių cukrų – 0,32 g.), riebalai – 9,55 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  2,75 g.), baltymai – 12,40 g., skaidulinės medžiagos – 0,98 g., druska –  0,67g.

Pasirinkti dizainą