Kreminis varškės ir pistacijų pyragas

Tai daugiau nei desertas – tai švelnumo ir išskirtinės kokybės pažadas. Aksominis pistacinis varškės kremas švelniai apgaubia gomurį, dovanoja sodrų, šiltą skonį, o šokoladinio kremo akcentai suteikia deserto tekstūrai išraiškingumo ir subtilios prabangos. Vyšnių prisilietimas – tarsi trumpa vasaros nata, švelniai sustiprinanti kiekvieno kąsnio harmoniją. Tai akimirka, kuri kviečia sustoti, užsimerkti ir pajusti – lėtai, su šypsena.

- 1.50 kg.
Energinė vertė 100 g: 1451 kJ/ 348 kcal
29,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: kreminės varškės įdaras (26%) (varškė (72%), cukrus, modifikuotas krakmolas, vanilės kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas, dažikliai: karotenai), vyšnių įdaras (vyšnios, cukrus, modifikuotas krakmolas, stingdiklis gelano derva, gliukozės – fruktozės sirupas, citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas), sausainių trupiniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai aliejai, karamelizuotas cukraus sirupas, tešlos kildinimo medžiaga: natrio karbonatas, druska, cinamonas), grietinėlė, ne narvuose laikomų vištų kiaušiniai, sviestas, pistacijų pasta (6%) (skrudintos pistacijos, dažiklis: chlorofilai), cukrus, šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), Mascarpone sūris (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), pistacijų riešutai (iki 1%), gliukozė, vanduo, želatina, dekoravimo gelis (vanduo, sacharozė, gliukozės sirupas, tirštiklis: agaras, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas).

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g: riebalai – 21,27g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,77 g.), angliavandeniai – 33,51 (iš kurių cukrų – 24,65 g.), skaidulinės medžiagos – 1,34 g., baltymai – 4,95 g., druska – 0,05 g.

Pasirinkti dizainą