Mango ledų tortas

Trapus sausainių pagrindas su mangų-pasiflorų traškučiais, sluoksnelis mango ledų, saldžiarūgštė aviečių uoginė, mangų ledai, mangų-pasiflorų traškutis, mangų ledai, o puošiame su mango-pasiflorų uogiene ir mangų kubeliais.

~650 g.
Energinė vertė 100 g.: 897 kJ/ 213 kcal.
19,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: mango – pasiflorų ledai  33 % (mango tyrė (44%) (mangai 94%, curkus), vanduo, pasiflorų tyrė (iki 11%) (pasiflorų vaisių tyrė ir sultys 90%, cukrus), bananai, cukrus, medus, ledų bazė (dekstrozė, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, gliukozės sirupas,  kokoso riebalai, tirštikliai: tara derva, pupenių derva, emulsikliai: E 473, E 477, sojų miltai, sojų baltymai, žirnių baltymai), mango-pasiflorų traškus įdaras 15 % (cukrus, rapsų aliejus, sausainių gabaliukai, kakavos sviestas, laktozė, pasiflorų ir mangų sulčių milteliai (3%), nugriebto pieno milteliai, grietinėlės milteliai, kukurūzų krakmolas, dažiklis morkų ekstraktas, natūralios kvapiosios medžiagos, emulsiklis sojų lecitinas, rūgštis citrinos rūgštis), aviečių uogienė (aviečių tyrė 70%, avietės 25%, cukrus, vaisių pektinas), sausainiai (sviestas, cukrus, migdolų miltai, rudasis cukrus, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, karameliniai dribsniai), pasiflorų tyrė su sėklomis (pasiflorų sėklos savose sultyse 100%), mango tyrė (6 %) (mangai 94%, cukrus), mango kubeliai 6 %, medus, vaisių pektinas.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 8,65 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 2,42 g.), angliavandeniai- 31,78 g. (iš kurių cukrų – 27,47 g.), skaidulinės medžiagos – 0,98 g., baltymai – 1,69 g., druska 0,01 g.

Pasirinkti dizainą