Mini tortas „Mascarpone”

Akinamai baltas maskarponės ir šviežios grietinėlės kremas –dangiškai švelniai burnoje tirpstantys debesys kartu su mėlynomis šilauogėmis, nunešančiomis į padanges.

~ 0.7 kg
Energinė vertė 100 g.: 1908 kJ/458 kcal.
19,99 
Sudėtinės dalys

Grietinėlė, sūris Mascarpone (30%) (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), cukrus, šilauogės, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, kefyras (pienas, kefyro grybo raugas), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), vanduo, lazdyno riešutų masė (skrudinti lazdynų riešutai, cukrus, lazdyno riešutų ir migdolų riešutų traškučiai, karamelizuoti lazdyno riešutų gabaliukai, saulėgrąžų aliejus, kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos), sviestas, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, kakavos milteliai, degtinė, tešlos kildinimo medžiaga: natrio hidrokarbonatas (maistinė soda), rudasis cukrus, sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), romas.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 31,86 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  17,93 g.), angliavandeniai- 38,47 g. (iš kurių cukrų – 24,9 g.), skaidulinės medžiagos – 1,58 g., baltymai – 5,5 g., druska –  0,21g.

Pasirinkti dizainą