Mini tortas „Šokoladinis Baronas“

Sodrų pagrindą dengia elegantiškas skrudintų lazdyno riešutų ganašas su pienišku šokoladu ir išraiškingais juodaisiais serbentais. Trečiasis sluoksnelis yra atsvara tvirtam pagrindui – ypač lengvas ir kreminis juodojo belgiško šokolado putėsis.

~ 0.575 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1957 kJ/ 470 kcal.
21,99 
Sudėtinės dalys

Belgiškas juodasis šokoladas (14 %) (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), sviestas, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, cukrus, pieninis šokoladas (10 %) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), nuga lazdyno riešutų (lazdyno riešutai, cukrus, kakavos sviestas), grietinėlė, pasterizuoti kiaušinių tryniai (kiaušinių tryniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), sirupuoti juodieji serbentai (juodieji serbentai, cukrus), invertuotas cukrus.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 33,64 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 17,50 g.), angliavandeniai- 35,89 g. (iš kurių cukrų – 35,09 g.), skaidulinės medžiagos – 0,78 g., baltymai – 6,05 g., druska 0,01 g.

Pasirinkti dizainą