Mango – pasiflorų ledai

Nepaprastai gaivūs ledai, su švelnia rūgštele, patiks mėgstantiems šerbetą. Ledus gaminame iš šaldytų mangų, pasiflorų bei bananų. Gardiname lietuvišku medumi.

~125 g.
Energinė vertė 100 g.: 397 kJ/ 93 kcal.
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: mango tyrė (44%) (mangai 94%, curkus), vanduo, pasiflorų tyrė (iki 11%) (pasiflorų vaisių tyrė ir sultys 90%, cukrus), bananai, cukrus, medus, ledų bazė (dekstrozė, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, gliukozės sirupas,  kokoso riebalai, tirštikliai: tara derva, pupenių derva, emulsikliai: E 473, E 477, sojų miltai, sojų baltymai, žirnių baltymai).
Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 0,62 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 0,20 g.), angliavandeniai- 21,51 g. (iš kurių cukrų – 19,61 g.), skaidulinės medžiagos – 0,25 g., baltymai – 0,59 g., druska 0,03 g.

Pasirinkti dizainą