Migdolinis pyragas su aguonomis

Šis tobulo skonio pyragas, tiesiog tirpsta burnoje ir išsiskiria sodriu migdolų skoniu, pagardintu apelsinų natomis. Tokį stebuklą padaro tik „MonAmi“ meistrų rankos. Tai mūsų originalus kūrinys, kuriame dera migdolai, apelsinai, pieninis šokoladas, marcipanai.

~710 g.
Energinė vertė 100 g.: 1078,86 kJ/ 258,91 kcal
16,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: sviestas, apelsinai, ne narvuose laikomų vištų kiaušiniai, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, cukrus, pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), persipano masė (abrikosų branduoliai, cukrus, invertuoto cukraus sirupas, krakmolas, kvapiosios medžiagos, konservantas sorbo rūgštis), migdolų drožlės (5,6%), grietinėlė, apelsinų cukatai ( apelsinų cukatai (57%), gliukozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), migdolų miltai (4%), aguonos (3,4 %), apelsinų žievelės, dekoravimo gelis (cukrus, vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, stingdikliai: agaras, pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas), medus, saulėgrąžų aliejus, apelsinų pasta (gliukozės- fruktozės sirupas, apelsinų žievelės, cukrus, citrinų sulčių koncentratas, natūrali apelsinų kvapioji medžiaga), druska, tešlos kildymo medžiaga: kepimo milteliai (kvietiniai miltai, natrio karbonatas, difosfatai).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 16,83 g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,75 g.), angliavandeniai – 19,42 g.(iš kurių cukrų – 12,22 g.), skaidulinės medžiagos – 0,93 g., baltymai – 6,98g., druska – 0,16 g.

Pasirinkti dizainą