Tortas „Morenginis su karamele“

Minkštutėlis vanilinis biskvitas su aguonomis, turtingas morengas su šokoladu ir prabangus sviestinis plikytas kremas.

~ 1.45 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1986 kJ/ 477 kcal.
Sudėtinės dalys

Karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), sviestas, cukrus, sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), grietinė, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, lazdynų riešutų masė (skrudinti lazdynų riešutai, cukrus, lazdyno riešutų ir migdolų riešutų traškučiai, karamelizuoti lazdyno riešutų gabaliukai, saulėgrąžų aliejus, kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, vanduo, aguonos (iki 2%), rudasis cukrus, romas, tešlos kildinimo medžiaga: natrio hidrokarbonatas (maistinė soda).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai –  32,3 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  16,7 g.), angliavandeniai – 41,3 g. (iš kurių cukrų – 34,8 g.), skaidulinės medžiagos – 1,14 g., baltymai – 5,8 g., druska – 0,27 g.

Pasirinkti dizainą