Tortas „Duetas“

Nuostabi skonių dermė, kurioje tiek kartu, tiek atskirai, nuostabiai groja duetu prabangus šokoladas ir tropiniai vaisiai. Vienas po kito, sluoksnelis po sluoksnelio, jie sukuria kontrastingą darną, kurios skonių melodiją sudėtinga pamiršti.

~ 1.1 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1194 kJ/ 286 kcal.
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys:  grietinėlė, kondensuotas pienas (pienas 55%, cukrus), pasiflorų tyrė (pasiflorų vaisių tyrė ir sultys 90%, cukrus), ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, mango tyrė (mangai 94%, curkus), cukrus, konservuoti mandarinai (mandarinai, vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), cukraus pudra (cukrus, gliukozė), migdolų miltai, mandarinų tyrė (100 % mandarinai), citrinų tyrė (citrina 90%, cukrus), sviestas, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, kokosų tyrė (kokosų pienas 90%, grynas cukranendrių cukrus), baltas šokoladas su karamele (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, karamelizuotas cukrus (1,5%), emulsiklis: sojų  lecitinas, kvapioji medžiaga, prieskoniai, natūralus vanilės ekstraktas), kakava, želatina, tirštiklis pektinas.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100g.:  riebalai – 16,39 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 8,30 g.), angliavandeniai- 28,32 g. (iš kurių cukrų – 24,99 g.), skaidulinės medžiagos – 2,66 g., baltymai – 5,02 g., druska 0,13 g.

Pasirinkti dizainą