Tortas „Išdykusios Pistacijos“

Sultingas ir įdomus pistacijų riešutų biskvitas, žaismingas pistacijų traškutis, pieno baltumo ir ypatingo minkštumo maskarponės kremas. Gaivios avietės, braškės ir netikėtas egzotiškas atradimas – raudonasis apelsinas.

~ 1.7 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1624kJ/ 390 kcal.
Sudėtinės dalys

Grietinėlė, sūris (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis),  šokoladinis traškutis (cukrus, sausainių gabaliukai, sojų aliejus, lazdyno riešutai, nugriebto pieno milteliai, saldžių išrūgų milteliai, kakavos sviestas, šokolado milteliai (4%), migdolų riešutai, kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kakavos kvapioji medžiaga), aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, sviestas, raudonųjų apelsinų tyrė (rausvųjų apelsinų sultys ir minkštimas 90%, cukrus), braškių tyrė (braškės 90%, cukrus), aviečių tyrė (aviečių tyrė 90%, cukrus), ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, pistacijų traškučiai (iki 7%) (cukrus, sausainių gabaliukai, sojos aliejus, skrudintos pistacijos (12%), skrudinti sojos miltai, saldžių išrūgų milteliai, kakavos sviestas,  druska, natūralus augalinės kilmės dažiklis), cukrus, pistacijų pasta (iki 5%) (skrudinti pistacijų riešutai  99 %, druska, natūralūs augalinės kilmės dažikliai: riboflavinas, chlorofilas), pistacijų branduoliai (iki 4%), pienas, cukraus pudra (cukrus, gliukozė), sirupas (cukraus sirupas, druska), tirštiklis: vaisių pektinas, degtinė, brendis, tešlos kildinimo medžiaga: natrio hidrokarbonatas (maistinė soda), druska.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 25,56 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 7,79 g.), angliavandeniai- 33,33 g. (iš kurių cukrų – 24,74 g.) skaidulinės medžiagos – 1,80 g., baltymai – 5,76 g., druska 0,13 g.

Pasirinkti dizainą