Tortas „Laimingi pasiflorai“

Kiek nedaug tereikia iki laimės? Laimingo gabalėlio torto! Dėl ko šis tortas laimingas? Dėl tobulos harmonijos tarp malonios pasiflorų rūgštelės ir karamelės saldumo, tarp juodojo šokolado brownie ir baltojo šokolado kremo.

~ 1.35 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1487 kJ/ 356 kcal.
Sudėtinės dalys

Pienas kondensuotas (pienas 55%, cukrus), grietinėlė, pasiflorų tyrė (14%) (pasiflorų vaisių tyrė ir sultys 90%, cukrus), ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, cukrus, sviestas, vyšnių tyrė (vyšnios 90%, cukrus), belgiškas juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kokosų tyrė (kokosų pienas 90%, grynas cukranendrių cukrus), šokoladas baltas  (kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, cukrus, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), baltas šokoladas su karamele (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, karamelizuotas cukrus (1,5%), emulsiklis: sojų  lecitinas, kvapioji medžiaga, prieskoniai, natūralus vanilės ekstraktas), mango tyrė (mangai 94%, cukrus), cukraus pudra (cukrus, gliukozė),  migdolų miltai, vanduo, želatina, stingdiklis (kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga, druska, stabilizatorius natrio fosfatai), aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, Madagaskaro Burbono vanilės ekstraktas (cukraus sirupas, glicerolis, kvapioji medžiaga vanilės ekstraktas, vanilės pudra, karamelė), vyšnios liofilizuotos, degtinė.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 20,93 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 12,05 g.), angliavandeniai- 35,86 g. (iš kurių cukrų – 32,18 g.), skaidulinės medžiagos – 1,87 g., baltymai – 5,20 g., druska 0,14 g.

Pasirinkti dizainą