Tortas „Panelė Vyšnia“

„Panelė Vyšnia“ solidi lyg brangus belgiškas šokoladas torto pagrinde, nenuspėjama lyg kibirkščiuojantis šokoladinis traškutis, tačiau nepaprastai švelni kaip purus maskarponės sūrio kremas, bet tuo pačiu - gaivi ir valiūkiška kaip sode prisirpusios vyšnios.

~ 1.4 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1284 kJ/ 307 kcal.
Sudėtinės dalys

Vyšnios (18%), sūris (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), grietinėlė, saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), trešnės, šokoladinis traškutis (cukrus, sausainių gabaliukai, sojų aliejus, lazdyno riešutai, nugriebto pieno milteliai, saldžių išrūgų milteliai, kakavos sviestas, šokolado milteliai (4%), migdolų riešutai, kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kakavos kvapioji medžiaga),  šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), rudasis cukrus, sviestas, vyšnių tyrė (iki 3%) (vyšnios 90%, cukrus), ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, vanduo, cukrus, medus, želatina, vaisių pektinas, šokoladas baltas (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 19,05 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 6,89 g.), angliavandeniai- 30,12 g. (iš kurių cukrų – 25,92 g.), skaidulinės medžiagos – 1,05 g., baltymai – 3,48 g., druska 0,10 g.

Pasirinkti dizainą