Tortas „Pina Colada“

Savo skoniais puikiai nupasakoja vasariškus potyrius, čia dominuoja ananasų įdaras su kokoso drožlėmis. Tobulą harmoniją sukuria traškus įdaras su sausainių ir džiovintų braškių gabaliukais, kurie nuostabiai dera su prabangiu baltuoju šokoladu ir ypatingo minkštumo maskarpone.

~ 1.5 kg
Energinė vertė 100 g.: 1347 kJ/ 324 kcal.
Sudėtinės dalys

Grietinė,  anansų įdaras su gabaliukais (ananasai 80%, cukrus, vanduo, pasiflorų sultys, tirštikliai: vaisių pektinas, saldžiosios ceratonijos derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: kalcio citratas, antioksidantas: acerolos vyšnių sulčių koncentratas), kokoso drožlės,  ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, traškus įdaras su sausainių ir džiovintų braškių gabaliukais (cukrus, sausainių gabaliukai (15%), sojos aliejus, mascarponės milteliai (gali būti pieno sudedamųjų dalių), saldžių išrūgų milteliai, kakavos sviestas, grietinėlės milteliai, džiovintos braškės (1,5%), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, druska), cukraus pudra (cukrus, gliukozė), kokosų tyrė (kokosų pienas 90%, grynas cukranendrių cukrus), sūris Mascarpone (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrus, pienas, migdolų miltai, datulės, šilauogės, dekoravimo gelis (cukrus, vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, stingdikliai: agaras, pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas), likeris Malibualyvuogių aliejus, stingdiklis (kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga, druska, stabilizatorius natrio fosfatai), apelsino žievelė, invertinis cukrus, gliukozės sirupas, želatina.

 

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 22,72 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 12,30 g.), angliavandeniai- 25,74 g. (iš kurių cukrų – 22,42 g.), skaidulinės medžiagos – 0,51 g., baltymai – 3,81 g., druska 0,02 g.

Pasirinkti dizainą