Tortas „Šokoladinis triufelinis“

Mėgaukitės sodriu juodojo šokolado skoniu, svaigiai susipinančiu su vyšniomis, atraskite ypatingą tekstūrą ir netikėtą poskonį... Šio torto kremas ir šokoladainio sluoksniai gaminami be miltų.

~ 1.1 kg.
Energinė vertė 100 .: 2152 kJ/ 517 kcal.
Sudėtinės dalys

Sviestas, šokoladas (29%) (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), grietinėlė, šokolado traškučiai (cukrus, sausainių gabaliukai, sojų aliejus, lazdyno riešutai, nugriebto pieno milteliai, saldžių išrūgų milteliai, kakavos sviestas, šokolado milteliai (4%), migdolų riešutai, kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kakavos kvapioji medžiaga), rudas cukrus, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, vyšnių tyrė su kardamonu (vyšnios 89.9%, cukrus, žaliasis kardamonas 0.1%), sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus), baltas šokoladas (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), cukraus pudra (cukrus, gliukozė).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 35,86 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 19,50 g.), angliavandeniai- 43,25 g. (iš kurių cukrų – 36,13 g.), skaidulinės medžiagos – 1,05 g., baltymai – 4,80 g., druska 0,06 g.

Pasirinkti dizainą