Tortukas „Voveraitė“

Ploniausi vanilinio biskvito sluoksniai švelniai tirpsta burnoje, grietinėlė ir skrudinti lazdyno riešutai kuria subtilų skonio lengvumą. Jį papildo skambios šokolado natos ir maroni sausainėliai.

~ 0.95 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1709 kJ /407 kcal.
26,99 
Sudėtinės dalys

Grietinėlė, cukrus, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, lazdynų riešutai, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, marcipanas (abrikosų branduoliai, cukrus, migdolai, vanduo, gliukozės sirupas, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), kakavos milteliai, cukraus pudra (cukrus, gliukozė), cukrus vanilinis (cukrus, kvapioji medžiaga – etilvanilinas), apelsinų uogienė (cukrus, apelsinai 40%, gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: kalio sorbatas, natūrali kvapioji medžiaga).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 15,03 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 2,08 g.), angliavandeniai- 60,9 g. (iš kurių cukrų – 52,7 g.), skaidulinės medžiagos – 1,84 g., baltymai – 7,9 g., druska – 0,21 g.

Pasirinkti dizainą