Ožkos sūrio užkandėlė su kedrinėmis pinijomis

Tik pažvelkite koks tai meno kūrinys: aukščiausios kokybės ožkos sūris, prabangieji kedrinių pinijų riešutai, balzamiko actas ir viską apjungiantis ypač tyras, pirmo spaudimo alyvuogių aliejus.

~130g
Energinė vertė 100 g.: 1943 kJ/ 470 kcal
7,49 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: ožkos pieno sūris (62%) (pasterizuotas ožkų pienas, druska, mikrobiologinis fermentas, raugų kultūros), nerafinuotas pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus (15%), kedrinių pinijų riešutai (15%), balzaminis acto kremas su mandarinais (koncentruotos vynuogių sultys, vynuogių actas, mandarinų ekstraktas), rozmarinas.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai –  43,62 g. (sočiųjų riebalų rūgščių –  15,96 g.), angliavandeniai – 7,42 g. (iš kurių cukrų – 5,25 g.), skaidulinės medžiagos – 0,57 g., baltymai – 12,02 g., druska – 0,06 g.

Pasirinkti dizainą