Braškiniai ledai

Gaivūs braškiniai ledai, tikrai sukels smagius vasariškus prisiminimus. Ledai gaminami iš trintų uogų, gardinti lietuvišku medumi.

~125 g.
Energinė vertė 100 g.: 536 kJ/ 126 kcal.
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: braškių tyrė (57%) (braškės 90%, curkus), vanduo, cukrus, braškių pasta (iki 4 %) (cukrus, braškės 35,4%, vaisių ir daržovių koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, stabilizatoriai: pektinas, ceratonijų derva,  kvapiosios medžiagos), medus, ledų bazė (dekstrozė, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, gliukozės sirupas,  kokoso riebalai, tirštikliai: tara derva, pupenių derva, emulsikliai: E 473, E 477, sojų miltai, sojų baltymai, žirnių baltymai).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 0,33 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 0,16 g.), angliavandeniai- 30,89 g. (iš kurių cukrų – 27,42 g.), skaidulinės medžiagos – 0,23 g., baltymai – 0,08 g., druska 0,05 g.

Pasirinkti dizainą