Tortas „ Braškinė vasara“

Purus migdolinis biskvitas su raudonųjų uogų traškučiais, purus maskarponės sūrio kremas, pagardintas nepaprastai kvapniomis vanilės sėklytėmis bei gausia mūsų virta uogiene.

~ 1.45 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1387kJ/ 333 kcal.
Sudėtinės dalys

Grietinėlė, braškių tyrė (12%) (braškės 90%, cukrus), braškės (11%), sūris (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), cukrus, traškus įdaras su džiovintų vaisių gabaliukais (cukrus, rapsų aliejus, sausainių gabaliukai, skrudinti sojų miltai, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, džiovinti vaisiai 3% (avietės, braškės, mėlynės), grietinėlės milteliai, maistiniai dažai: raudonųjų ridikėlių koncentratas, burokėliai, gliukozės sirupas, emulsiklis sojų lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, sviestas, baltas šokoladas (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), braškių pasta (iki 4%) (cukrus, braškės 35,4%, vaisių ir daržovių koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, stabilizatoriai: pektinas, ceratonijų derva,   kvapiosios medžiagos), migdolų miltai, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, cukraus pudra (cukrus, gliukozė), citrinų įdaras (cukrus, citrinų sultys 25%, kiaušiniai, sviestas, stingdiklis vaisių pektinas, natūrali citrinų kvapioji medžiaga), rudasis cukrus, bananų tyrė (bananai 90% , invertuoto cukraus sirupas, antioksidantas: askorbo rūgštis), vanduo, želatina, vaisių pektinas, vanilės ekstraktas su sėklomis (cukraus sirupas, glicerolis, kvapioji medžiaga vanilės ekstraktas, vanilės pudra, karamelė).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 23,42 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 9,10 g.), angliavandeniai- 25,43 g. (iš kurių cukrų – 21,93 g.), skaidulinės medžiagos – 2,00 g., baltymai – 4,26 g., druska 0,08 g.

Pasirinkti dizainą