Tortas „Traškusis lazdynas“

Torto pagrindas nepaprastai sodrus, pagardintas traškiomis migdolų drožlėmis bei prabangiu karameliniu šokoladu. Pagrindą gaubia purus ir lengvas grietinėlės kremas, o akcentus derinyje sudeda traškūs lazdyno riešutai bei taip mėgiami morengiukai.

~ 1.4 kg.
Energinė vertė 100 g.: 2085 kJ/ 501 kcal.
Sudėtinės dalys

Grietinėlė, šokoladinis traškutis (cukrus, sausainių gabaliukai, sojų aliejus, lazdyno riešutai, nugriebto pieno milteliai, saldžių išrūgų milteliai, kakavos sviestas, šokolado milteliai (4%), migdolų riešutai, kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kakavos kvapioji medžiaga), cukrus, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, lazdyno riešutai (10%), karamelinis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, karamelizuotas cukrus (1,5%), emulsiklis: sojų  lecitinas, kvapioji medžiaga, prieskoniai, natūralus vanilės ekstraktas), rudasis cukrus, sviestas, migdolų riešutai, šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), sūris (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), cukraus pudra (cukrus, gliukozė), vanduo, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, šokoladas kapučino skonio (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, kava 2%, emulsiklis sojų lecitinas, tirpi kava, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kakavos milteliai, cukrus vanilinis (cukrus, kvapioji medžiaga – etilvanilinas).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 34,20 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 13,61 g.), angliavandeniai- 41,61 g. (iš kurių cukrų – 37,39 g.), skaidulinės medžiagos – 1,82 g., baltymai – 5,78 g., druska 0,09 g.

Pasirinkti dizainą