Vyšnių ir varškės pyragas su šokoladu

Sodrios vyšnios, švelni varškė ir juodas šokoladas susijungia į nuodėmingai skanų desertą. Kiekvienas kąsnis - tai tobulas balansas tarp rūgštumo, saldumo ir kreminės tekstūros. Tinka tiek šventei, tiek paprastai popietei, kai norisi pasilepinti. Šis pyragas kalba pats už save - kviečiame paragauti.

Kg 1.0
Energinė vertė 100 g: 1566 kJ/ 374 kcal
29,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: vyšnių įdaras (20%) (vyšnios (70%), cukrus, vanduo, pakeistų savybių krakmolas, rūgštingumą
reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga), sausainių trupiniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai aliejai,
karamelizuotas cukraus sirupas, tešlos kildinimo medžiaga: natrio karbonatas, druska, cinamonas), kreminės varškės įdaras
(15%) (varškė (72%), cukrus, modifikuotas krakmolas, vanilės kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga:
citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas, dažikliai: karotenai), varškė (11%), sviestas, ne narvuose laikomų vištų
kiaušiniai, šokoladas (iki 10%) (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės
ekstraktas), cukrus, baltas šokoladas (3%) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai,
emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), kataifi tešla (kvietiniai miltai, vanduo, druska, konservantai: kalcio
propionatas, kalio sorbatas), grietinėlė, migdolų riešutai, apelsinas, liofilizuotos vyšnios, vanilinis cukrus (cukrus, kvapioji
medžiaga – etilvanilinas), dekoravimo gelis (cukrus, vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, stingdikliai: agaras, pektinas,
rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas).

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 20,57g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,92 g.), angliavandeniai – 40,49 (iš kurių cukrų –
29,68 g.), skaidulinės medžiagos – 0,44 g., baltymai – 6,67 g., druska – 0,12 g.

Pasirinkti dizainą