Braškinis ledų tortas

Trapus sausainių pagrindas su uogų traškučiais, sluoksnelis braškinių ledų, gaivi braškių uogienė, sluoksnelis vanilinių ledų, braškinis traškutis, sluoksnelis braškinių ledų, sluoksnelis vanilinių ledų, liofiziluozų braškių bei morengiukų papuošimai.

~490 g.
Energinė vertė 100 g.: 1234 kJ/ 294 kcal.
17,99 
Sudėtinės dalys

Sudedamosios dalys: braškiniai ledai 33 % (braškių tyrė (57%) (braškės 90%, curkus), vanduo, cukrus, braškių pasta (iki 4 %) (cukrus, braškės 35,4%, vaisių ir daržovių koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, stabilizatoriai: pektinas, ceratonijų derva,  kvapiosios medžiagos), medus, ledų bazė (dekstrozė, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, gliukozės sirupas,  kokoso riebalai, tirštikliai: tara derva, pupenių derva, emulsikliai: E 473, E 477, sojų miltai, sojų baltymai, žirnių baltymai), vaniliniai ledai (pienas, grietinėlė, baltasis šokoladas (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), cukrus, medus, vanilės pasta (2%) (cukrus, gliukozė, vanduo, kvapiosios medžiagos, druska, vanilės sėklos, dažiklis: karamelė, tirštikliai: agaras, pektinai, natūraliosios kvapiosios medžiagos, Madagaskaro burbono vanilės ekstraktas), ledų bazė (nugirebto pieno milteliai, emulsiklis E471, laktozė, dekstrozė, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai, pieno baltymai, tirštikliai: pupenių derva, tara derva, maltodekstrinas, druska, kvapiosios medžiagos)),  traškus įdaras su džiovintų vaisių gabaliukais (cukrus, rapsų aliejus, sausainių gabaliukai, skrudinti sojų miltai, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, džiovinti vaisiai 3% (avietės, braškės, mėlynės), grietinėlės milteliai, maistiniai dažai: raudonųjų ridikėlių koncentratas, burokėliai, gliukozės sirupas, emulsiklis sojų lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), braškių uogienė 10 % (braškių tyrė 80%, bananų tyrė, cukrus, vaisių pektinas), sausainiai (sviestas, cukrus, migdolų miltai, rudasis cukrus, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, karameliniai dribsniai), liofilizuotos braškės 0,4 %.

Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.:  riebalai – 14,55 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 5,70 g.), angliavandeniai- 37,90 g. (iš kurių cukrų – 33,05 g.), skaidulinės medžiagos – 0,87 g., baltymai – 2,66 g., druska 0,01 g.

Pasirinkti dizainą