Tortas „Uogų gaiva“

Trys sluoksniai minkštučio, puraus šokoladinio biskvito su kvepiančiomis avietėmis, vyšniomis ir braškėmis, švelnaus maskarponės sūrio kremo. Ir storiausio šokoladinio sluoksnio torto kepurės.

~ 1.4 kg.
Energinė vertė 100 g.: 1242 kJ/ 298 kcal.
Sudėtinės dalys

Grietinėlė, cukrus, sūris (grietinėlė, pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, kefyras (pienas, kefyro grybo raugas), braškių tyrė (braškių tyrė 90%, cukrus), vyšnios (iki 7%), aviečių tyrė (aviečių tyrė 90%, cukrus ), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), sviestas, šilauogės (iki 3%), kakavos milteliai,  spanguolės (1%), ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, dekoravimo gelis (cukrus, vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, stingdikliai: agaras, pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas), vanduo, tirštiklis vaisių pektinas, degtinė, tešlos kildinimo medžiaga: natrio hidrokarbonatas (maistinė soda).

 

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 18,90 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 7,40 g.), angliavandeniai- 27,96 g. (iš kurių cukrų – 22,05 g.), skaidulinės medžiagos – 1,59 g., baltymai – 3,27 g., druska 0,21g.

Pasirinkti dizainą